Logo

Parmesan squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. squash kogt og presset for væde
2 spsk hakket løg
¾ dl knuste saltkiks
¾ dl revet parmesanost
1 tsk salt
1 tsk timian
1 spsk hakket persille
hvidløgssalt
2 æg
2 ½ dl mælk
granola (fuldkornsrasp)
smørklatter
 
Smør et ovnfast fad og læg skiftevis lag af squash, løg, kiks, ost og krydderurter.
Pisk de 2 æg let med mælken og hæld det i fadet, så det knap dækker.
Drys med granola, og fordel et par smørklatter ovenpå.
Bages ved 200ºC i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her