Logo

Sorbet med passionsfrugter og Campari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ liter perlesukker (200 gram)
¼ liter vand
15 modne passionsfrugter
1 dl Campari
citronmelisse

Stil et fad i fryseren, et par timer inden sorbeten skal laves, så det er gennemkoldt.
Hæld lige dele sukker og vand op i en gryde og kog blandingen i tre minutter. Når blandingen er blevet klar, skrues ned for varmen, og sukkersiruppen stilles til afkøling.
Halvér passionsfrugterne og skrab alt kødet ned i en skål. Pisk det godt med en gaffel, så saften bliver frigjort.
Når sukkersiruppen er helt kold, blandes frugtmasse og Campari ned i gryden. Halvdelen af blandingen presses gennem en si, så der ikke bliver så mange kerner i den færdige sorbet. Derefter tilsættes den anden halvdel af frugtmassen.
Tag det kolde fad ud af fryseren, hæld sorbeten i fadet og stil det tilbage i fryseren. Efter en times tid tages sorbeten ud af fryseren, og med en gaffel piskes der luft ind i sorbeten. Stil derefter sorbeten tilbage i fryseren, til den skal serveres i fx hvidvinsglas. Pynt med citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her