Logo

Squash-romtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ¾ dl kogt squashmos
2 ½ dl tørmælk
3 piskede æg
¾ dl rom
½ tsk vanilje
2 dl råsukker
4 spsk mørk farin
1 tsk kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk salt
1 forbagt tærtebund ca. 25 cm. i diameter
 
Rør squash, mælk, æg, rom og vanilje, tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt.
Hæld dejen i en forbagt tærtebund og bag den ved 160ºC i 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her