Logo

Krydrede lamme-frikadeller med sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
2 æg
1 dl hvedemel
1 revet løg
1 dl mælk
2 fed hakket hvidløg
Frisk oregano
1 dl feta i tern - hakket groft
10 Kalamata oliven - hakket fint
8 soltørrede tomater - hakket fint
Salt
peber
Fedtstof til stegningen
1 l yoghurt naturel
1 revet agurk
4 tomater
½ dl revet kinaradise
Salt
peber

Frikadeller:
Rør det hakkede lammekød sammen med æg, hvedemel, løg, mælk, hvidløg, oregano, feta, oliven, soltørrede tomater og salt & peber som til frikadeller. Frikadellerne steges i lidt olie.

Sommersalat:
Yoghurten hældes i et klæde (eller kaffefilterposer) og sættes til afdrypning i en sigte ca. 2 timer. Tomaterne skæres i både, og kernerne fjernes. Bådene skæres i fine strimler. Agurken rives, drys ses med salt og vrides fri for vand. Tomat, agurk og revet kinaradise kommes i yoghurten, der smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her