Logo

Panna cotta med passionsfrugtcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl piskefløde (økologisk giver det bedste resultat)
120 g sukker
1 vaniljestang
4 blade husblas
10 Passionsfrugter
Sukker
 
Hæld sukker i en gryde.
Hæld derefter marven af en vaniljestang og fløde på.
Varm fløden op til det koger og lad det simre for svagt blus ca. 15 min.
Læg husblas i koldt vand i 5 min.
Kom husblas (UDEN VAND) i den varme fløde, rør godt med et piskeris og hæld den gennem en sigte i små forme.
Stil til afkøling i køleskab -evt. fryser hvis det skal gå stærkt.
Varm formen under den varme hane og tryk den ud midt på en kold tallerken.
Fordel coulis rundt om.

Coulis: Passionsfrugter blendes med tilsvarende mængde sukker og sies.
Stilles køligt. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her