Logo

Lammegryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g lammekød
200 g flåede tomater
100 g løg
1 grønpeberfrugt
200 g reven gulerod
1 fedpresset hvidløg
1 tsk citronsaft
Ca. 2 ½ dl lammebouillon
salt
peber

Skær kødet i skiver og brun det på bege sider i nogle minutter på en tør pande.

Tilsæt bouillon, tomater, løg og grøn peber skåret i terninger, reven gulerod, hvidløg og citronsaft.

Lad retten småkoge i ca. 30-45 min. eller til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her