Logo

Ristet blanding velegnet til kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk bacon i tern.
1-2 peberfrugter - gerne forsk. farver.
1 pose pinjekerner
1 glas små champignon.
Salt, peber og paprika.
 
Bacon skal steges og når det er lige ved at være klart, hældes peberfrugt skåret i tern samt champignon og pinjekerner i.
Det ristes til det har taget farve, og det meste væske fra peberfrugten og svampene er væk.
Det krydres med salt, peber og paprika.
Evt lidt hakket chili kan give endnu mere smag.


Tips: Det er ekstra godt til ovnstege. Anrettes enten oven på kødet eller ved siden af, så folk der ikke bryder sig om det, kan undgå det.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her