Logo

Krabbefarseret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg laksefilet
1 dåsekrabbekød
3 cl. olie
1 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk persille
1 spsk estragon
50 g rasp
3 dl fiskebouillon
1 håndfuldrejer
2 spsk hakket persille

Et løg hakkes fint og sauteres i en gryde i olie med hakket peberfrugt, hakket persille og estragon. Rasp og krabbekød tilsættes og vendes godt sammen.

Farsen fordeles imellem de 2 ørredfileter og lægges i et smurt ovnfast fad. Kom fiskebouillon ved. Bag fisken ved 200 º C i ca. 20 min. Hæld væden fra fisken.

Hakket persille og rejer drysses oven på ørredfileterne inden den serveres.

Serveres med pillede kartofler og hollandaise sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her