Logo

Grahamstvebakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl mælk
25 g gær
50 g margarine
240 g grahamsmel
200 g safir hvedemel
½ tsk salt
1 spsk farin

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.
Dejen slås ned og trilles i lange pølser, der trilles i runde eller aflange
boller.
Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Bagetid ca. 10 minutter ved 200°C.
Efter afkøling flækkes tvebakkerne med en gaffel, tørres i ovnen ca 1
time ved 125°C, til de er lysebrune

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her