Logo

Lagkage med rom og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lagkager

3 gode lagkagebunde
100 g rosiner
1 dl brun rom
¼ liter piskefløde
1 tsk Nescafé
1 ½ spsk mørk farin

PYNT:
¼ piskefløde
50 g revet chokolade

Læg rosinerne i rom i 2 timer. Pisk fløden stiv med Nescafé og farin. Si rommen fra rosinerne og dryp bundene med rommen. Vend rosinerne i den piskede fløde og fordel det mellem bundene. Pisk fløden til pynten stiv og sprøjt den over kagen. Riv chokoladen over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her