Logo

Braiserede duer med stuvede auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil server noget spændende og eksotisk så prøv denne opskrift på braiserede duer.


4 unge duer
125 g spæk
¼ selleri
200 g rensede kantareller
2 løg
2 fed hvidløg
2 stængler sølvbede
timiankviste
1 øl
½ dl cognac
Auberginer:
4 auberginer
3 dl olivenolie
1 rød peberfrugt
1 squash
2 tomater
2 fed hvidløg
timian
salt og peber



Rens grønsagerne og gør duerne i stand.
Smelt spækket i en gryde. Brun duerne grundig i spækket, tag dem derefter op og hold dem varme. Sauter grønsagerne i fedtet til de er gyldne.
Læg duerne tilbage i gryden, og flamber med cognacen. Krydr med salt og peber og læg timiankvistene i. Øllen kommes ved.
Lad retten simre under låg i 45 minutter.


Auberginerne:
Halver auberginerne på langs og stænk med olivenolie. Bag dem i 25 minutter i en 200ºC varm ovn. Skrab frugtkødet ud, blend det med salt, peber og en anelse olivenolie.
Rens de resterende grønsager og befri tomater og peberfrugt for kerner. Skær grønsagerne inkl. Hvidløg i små tern og sauter dem ved ikke for høj varme i olivenolie. Drys timianblade på. Smag til med salt og peber.
Lad grønsagblandingen simre i ca 30 min, til massen er faldet sammen.
Rør grønsagsblandingen og auberginemassen grundigt sammen og varm i gennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her