Logo

Panna cotta på limeblade med limesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Panna cotta:
2 ½ dl fløde 38%
5 limeblade
Reven skal af 2 økologiske limefrugter
1 blad gelatine
50 g sukker
½ stang polynesisk vanilje
 
Limesirup:
Reven skal og saft af 2 økologiske limefrugter
5 g glukose
50 g sukker
½ dl hvidvin
 
Panna cotta: Bland fløde, limeskal og -blade samt vanil­le og lad trække til næste dag.
Lun flødeblandingen rned sukker, til det smelter,
Udblød gelatinen og smelt den i fløden,
Fordel cremen i 4 glas eller lignende.
 
Limesirup: Kog forsigtigt limesaft i glukose, sukker og hvidvin op til
sirupskonsistens.
Rør limeskallen i.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her