Logo

Lammehjerter a la china

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lamme eller fårehjerter
3 spsk kinesisk soya
1 porre
2 store gulerødder
1 lille løg
3 spsk olie
½ - 2 dl vand
1 spsk kinesisk soya
½ dl piskefløde

Hjerterne skæres i tynde skiver og marineres med 3 spsk soya- trækketid ½ - 1 time og herefter afdrypning i ca. 5 min.

Grøntsagerne rengøres og deles.
Porre og løg skæres i skiver og gulerødder i tændstikstykke stave.

Olien varmes i en wok eller stegegryde og kødet tilsættes.
Under omrøring svitses kødet for fuldt blus i 3 min og drysses med lidt salt.

Herefter tilsættes grønsagerne som svitses med til de er knapt mører.
Gulerødderne skal kunne knase.

Kødet og grønsagerne skubbes op af grydens sider eller tages op af gryden og vandet tilsættes.
Ved opkogning tilsættes lidt mere soya samt piskefløden.

Smages til med salt og peber.
Kød og grønsager kommes tilbage i saucen.

Serveres straks med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her