Logo

Squash og pinjekerne cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squash og pinjekerne cupcakes

Her er en god måde at bruge squash på, og tilmed få børn til at spise dem. De opdager ingenting, men vil helt sikkert bede om flere.

 

12 cupcakes:

100 g revet squash

200 g hvedemel

2 tsk bagepulver

100 g finthakkede mandler

1 æg

130 g sukker

ca. 1 ½ dl piskefløde

¾ dl rapsolie

100 g pinjekerner

 

Flødeostglasur:

150 g flormelis

120 g blød flødeost

1 letpisket, pasteuriseret æggehvide

1 knivspids salt

1 tsk vaniljeessens

100 g pinjekerner til pynt

 

A. Varm ovnen op til 180°C.

Bland squash, mel. bagepulver og mandler i en stor skål.

Bland æg, sukker, piskefløde, olie og pinjekerner i en anden skål.

 

B. Hæld blandingen op i den første skål. og rør det godt sammen med et piskeris eller en træske.

 

C. Fyld papirformene ca. ¾ op med dej, og bag kagerne i 20-25 minutter, eller til en tandstikker stukket ind i midten, kommer ud uden dej.

Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.

 

Glasur: Pisk ingredienserne sammen til en let og smørbar konsistens.

Smør den på kagerne, og drys nogle få pinjekerner på hver inden serveringen.

Du kan også bare nøjes med at drysse flormelis på de afkølede kager.

 

Tips: Hvis du ikke har pinje­kerner, kan du bruge hassel- eller valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her