Logo

Frisk citronkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
225 g sukker
180 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk
50 g smeltet afkølet smør eller margarine
saft af 1 citron
reven skal af 1 usprøjtet eller godt vasket citron

Glasur:
100 g sigtet flormelis
ca. 2 spsk friskpresset cirtonsaft
Pynt:
Snittede mandler eller nogle blade frisk citronmelisse

Pisk æg og sukker skummende.
Bland hvedemel og bagepulver og rør denne blanding i dejen skiftevis med mælken.
Rør det smeltede, afkølede fedtstof, citronsaft og reven -skal i dejen til sidst og fordel den i en velsmurt, raspet springform (20-22 cm i
diameter).
Bag kagen med det samme i ovnen ved 175°C i ca. 40 min, til den er gylden og gennembagt.
Lad kagen afkøle på bagerist.
Rør sigtet flormelis og citronsaft sammen, bred glasuren over den kolde kage og pynt den med snittede mandler eller friske blade af citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her