Logo

Septembergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nakkekam
3 spsk olie
3 nye løg skåret i kvarter
2 porrer i skiver
200 g gulerødder i skiver
2 stilke fintsnittede blegselleri
2 bl. løvstikke
2 dl bouillon
1 dl hvidvin
250 g bønner
125 g sukkerærter
250 g bælgede ærter
1 dl fløde
evt Maizena til jævning

Skær svinekødet i tern og brun det i en gryde sammen med løg og porrer. Lad dem lige få farve.
Tilsæt gulerødder og blegselleri.
Kom løvstikke i sammen med bouillon og hvidvin.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter.
Kom bønner, sukkerærter, ærter og fløde i og lad det snurre endnu
nogle minutter. Jævn evt retten og smag til.
Server med løse ris eller kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her