Logo

Kaninkølle med cremet sennep-estragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fin ret, som man kan svælge i af hjertens lyst: Grydestegt kaninkølle harmonerer fantastisk med en cremet sennep-estragonsauce

En fin ret, som man kan svælge i af hjertens lyst: Grydestegt kaninkølle harmonerer fantastisk med en cremet sennep-estragonsauce

 

2 løg

2 fed hvidløg

2 spsk olie

4 kaninkøller (à 250 g )

hvedemel

olie til at stege i

1 dl hvidvin

1½ dl hønsebouillon

150 g creme fraiche 38%

2 spsk hakket estragon

2 spsk grov dijon sennep

salt og peber

*

A. Løg skæres i fine strimler. 2 fed hvidløg presses.

B. 2 spsk olie varmes op i en bred gryde.

Kaninkøller saltes og vendes i hvedemel.

De steges i olie på hver side, til de er gyldenbrune og tages derefter op af gryden. Løgene og hvidløgene kommes i og steges glasagtige ved middel varme i 3-4 minutter.

C. Hvidvin og hønsebouillon hældes i. Køllerne kommes i igen.

Der lægges alufolie over, og de steges i den forvarmede ovn ved 190˚C i 40 minutter (varmluft 170˚C).

D. Derefter tages køllerne op og holdes varme.

Saucen sis og blandes med creme fraiche og hakket estragon.

Saucen koges op og krydres med 2 spsk grov dijon sennep, salt og peber.

Serveres med køllerne.

Pr. portion: 43 g protein, 21 g fedt, 7 g kulh. = 400 kcal (1671 kj)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her