Logo

Pølser med kartoffelmos i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser med kartoffelmos i fad

6 frokostpølser

Kartoffelmos:

500 g melede kartofler

2 dl mælk

1 spsk smør eller margarine

salt og hvid peber

1 spsk mild sennep

2 spsk meget klippet purløg

Tilbehør: rugbrød, blandet salat

*

Skræl kartoflerne og kom dem i usaltet vand, der lige dækker.

Kog kartoflerne under låg i ca. 20 minutter.

Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå under låg i endnu 10 minutter.

Mos dem omhyggeligt og tilsæt den kogende mælk lidt efter lidt.

Pisk hele tiden.

Rør smør, salt og hvid peber i til sidst.

Flæk pølserne på langs og læg dem med skærefladen opad på smurt, ildfast fad.

Stil dem 5 minutter i en 250°C varm ovn.

Rør kartoffelmosen igennem med sennep og purløg og fyld den i en sprøjtepose med bred tylle.

Sprøjt den i siksak på pølserne og stil fadet i ovnen i endnu 10-15 minutter.

Server rugbrød og blandet salat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her