Logo

Lynpizza med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lynpizza med tun

12 skiver toastbrød (ca. 350 g)
Pizzafyld:
1 dåse tun i vand (ca. 185 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
4 tomater i små tern (ca. 200 g)
8 forårsløg i 1 cm skrå ringe (ca. 125 g)
1 dl kapers uden lage (ca. 60 g)
2 tsk sød chilisauce
200 g Karoline's PizzaOst
2 tsk tørret oregano
Tilbehør: 300 g grøn salat

Læg brødskiverne tæt sammen, til en "pizzabund", på en plade med bagepapir.

Pizzafyld: Lad tunen dryppe af i en sigte.

Rør tunen sammen med tomatpuré, tomattern, forårsløg, kapers og chilisauce. Fordel fyldet på "pizzabunden".
Bag "pizzaen" nederst i ovnen ca. 22 min. ved 200°C.
Tag pladen ud af ovnen efter ca. 15 min.

Drys "pizzaen" med ost og oregano og bag den færdig øverst i ovnen ca. 7 min. eller til osten er gylden.
"Pizzaen" kan tilberedes med hakkede løg i stedet for forårsløg og med Karoline's Mozzarella i stedet for PizzaOst.
Ikke fryseegnet 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her