Logo

Gratineret toast med oksefilet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.

Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.

 

4 skiver oksefilet (500 g)

2 spsk solsikkeolie

havsalt og friskkværnet peber

4 skiver toastbrød

3 tomater

20 g friskost med krydderurter

60 g gouda (30+)

nogle salatblade

2 kviste salvie

*

A. Skyl kødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie på begge sider i 3 min.

Krydr med salt og peber.

 

B. Rist toastbrødet gyldenbrunt.

Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

 

C.  Smør friskosten på brødet.

Læg kød, tomat- skiver og gouda ovenpå.

 

D. Gratiner under en forvarmet grill i 2 min.

Anret brødet på salatbladene og pynt med salvie.

 

Per Portion 1542/370 kJ/kcal. 34 g protein. 16 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her