Logo

Kalkun-hvidkålgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvidkål eller spidskål
1 løg
1 æble
25 g smør
2 dl tør hvidvin
2 dl hønsebouillon
2 tsk rosmarin
salt og peber
150 g bacon
300 g kalkunfilet eller schnitzel

Fjern de yderste blade af hvidkålen, snit kålen fint og skyl den.
Hak løget, skræl æblet og riv det groft.
Kål, løg og æble svitses i smørret i 2 min.
Hvidvin, bouillon, rosmarin, salt og peber tilsættes og retten simre ved svag varme i ½ time.
Skær kalkunkødet i tern og steg det på en panden sammen med bacon. Bacon skal være sprød og kalkunkødet gennemstegt.
Vend kødet i kålen og server retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her