Logo

Valnøddestænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g valnøddekerner
200 g blødt smør
100 g flormelis
1 æggehvide
revet skal af 1 citron
250 g hvedemel

Hak valnøddekernerne fint, evt. i blender.
Rør smør og flormelis godt.
Tilsæt æggehvide, valnøddekerner, citronskal og hvedemel, og ælt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskab ca. 1 time.
Tril dejen i fingertykke stænger og skær dem i 2-3 cm. lange stykker.
Sæt kagerne på plade med bagepapir, og bag dem 8-10 minutter ved 200ºC på midterste rille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her