Logo

Løg, fyldt med mangold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med løg og mangold (måske bedre kendt som sølvbede eller bladbede) er meget simpel at lave og smager dejligt. Prøv eventuelt at drys ristet bacon over inden servering for at give et twist.

 

 Madopskrift billede

 

4 store løg
200 g mangold
1 spsk sesamfrø
100 g ristede bacontern


Pil løgene og skær dem lidt til i bunden, så de kan stå fast.
Kom løgene i letsaltet vand og kog dem i ca. 12-15 min, hvorefter de
tages op og udhules med en ske.
Den udhulede løgmasse kan hakkes og svitses sammen med den
finthakkede mangold på en pande. Sesamfrø drysses over og fyldet
kommes i de udhulede løg.
100 g ristede bacontern kan drysses over ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her