Logo

Pølser med kartoffel-sellerimos - Saucisses a la puree de celeri rave

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fransk opskrift som demonstrerer det franske køkken fra sin rustikke side.

En fransk opskrift som demonstrerer det franske køkken fra sin rustikke side.

500 g kartofler

500 g selleri

1 løg

1 tsk tørret oregano

1 tsk revet citronskal
4-8 pølser, fx sønderjyske kålpølser

lidt olie til at stege i
1 dl mælk
75 g revet ost


Skræl kartofler og selleri. Pil løget.

Skær alt i mindre stykker.

Læg dem i en gryde og dæk med vand, så det netop dækker.

Tilsæt oregano og revet citronskal.

Kog grønsagerne helt møre (20-25 minutter) i usaltet vand.
Steg pølserne på en pande til de er gennemvarme og sprøde i skindet.
Hæld vandet fra grønsagerne (for vægtvogtere kan vandet bruges i stedet for mælken).

Mos grønsagerne med en blender eller mosejern.

Giv mælken en hurtig opvarmning (gryde eller mikroovn) og tilsæt den til mosen sammen med den revne ost.

Smag til med salt og peber.
Anret mosen i et varmt fad.

Læg pølserne ovenpå mosen og server straks.

Venligst indsendt af Jens Schultz

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her