Logo

Daimis med karamelbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is:
½ liter piskefløde
2 tsk pulverkaffe
½ dl vand
3 æggeblommer
2 dobbelt Dajm
100 g sukker
 
Bund:
3 æggehvider
3 dl brun farin
2 dl groft hakkede mandler
 

Is: Pisk fløden stiv, og pisk æggeblommer i en ad gangen.
Pisk sukker i og rør kaffen i.
Knus Dajm'en og bland den i.
 

Bund:
Pisk hviderne, hæld farin stille i, imens der piskes.
Vend mandlerne i. pres dejen i en rund form ca. 26-28 cm.
bages i 1 ½ time på 150°C.
Afkøles og bank bunden flad.
Hæld ismassen over bunden og frys det hele.
 

Bemærk: kort holdbarhed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her