Logo

Rundstykker 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nemme at opbevare i fryseren, tages op dagen i forvejen og varmes i ovnen 5-6 minutter ved ca. 220ºC.

50 g gær
ca. 7,5 dl håndvarmt vand
1 spsk sukker
1 tsk salt
50 g smeltet, afkølet margarine
1200-1300 g hvedemel

Ingredienserne æltes sammen til en lind, let klæbende ensartet dej. Vent med de sidste 100 gr. hvedemel, og ælt det i efter behov. Dejen efterhæver et kvarters tid. Formes til 24 rundstykker, som pensles med vand od strøs med birkes, sesamfrø, solsikkekerner eller hvad man nu kan lide. Hæver godt, og bages 20 minutter ved 200ºC.

Spises straks, lune eller opbevares i fryser til de skal bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her