Logo

Flamberet laks med grøn peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g laksefilet
4 skalotteløg
1 spsk olie
1 spsk knuste grønne peberkorn
2 spsk cognac
2 dl piskefløde

Skær laksefileten i skind- og benfri 1 cm. brede strimler. Pil og hak løgene groft.

Lynsteg laksen på en varm pande med olie. Vend stykkerne hele tiden med en paletkniv.

Kom løgene i efter et par minutter og drys den grønne peber over.

Steg yderligere et par minutter.

Servér laksen med kogte ris og grønne ærter eller sukkerærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her