Logo

Baconbønner med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baconbønner er en let, men dejligt tilbehør - her lavet med piskefløde, som passer perfekt til næsten alt kød.

1 pk, bacon i tern
1 pose grønne bønner
¼ l. piskefløde

Steg bacon til det er sprød, i en gryde, hæld bønnerne i gryden og hæld fløden over og lad det simre ved svag varme i 30-40 min. det er færdigt når det er noget godt klistret noget, der hænger lidt sammen. Husk at røre i det engang i mellem...

 


Tips: kan spises til næsten alt kød...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her