Logo

Lakseruller med spinatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Lakseruller
500 g frossen spinat
2 spsk smør
¼ l. fløde
citron
evt. hvidvin
3 spsk vand

Tø spinaten op i en sigte og lad den dryppe af. Vend den i smør i en gryde og tilsæt fløden. Lad det simre i 15 min. Smag til med salt og peber.
Rullen dryppes med citron og dampes imellem 2 smurte dybe tallerkner, over kogende vand. Tilsæt lidt vand og evt. hvidvin.
Når rullen efter ca. 12 min. er færdig, krydres den med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her