Logo

Parfaitis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)

½ l piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
½ st. vanilje
(hakket mørk chokolade efter ønske, samt hakkede nødder efter ønske)

Flæk vaniljestangen og gnid kornene ud i sukkeret. Pisk sukker og æggeblommer til en let og fyldig æggesnaps. Vend den stivpiskede fløde forsigtigt i. Chokolade og nødder vendes forsigtigt i.
Hæld i ønskede forme. Luk plasticposen tæt. Stil massen vandret i fryseren.
Glæd dig til at tage den op igen og nyd så resultatet i øjnene på dine gæster.

TIPS: i stedet for nødder og chokolade kan du fx bruge hyldeblomstsaft, appelsinsaft, hindbærmarmelade, blå birkes osv osv

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her