Logo

Salat med kylling og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med kylling og mandler

Salat:

75 g smuttede mandler

225 g kvark 1%

2,5 spsk mælk

1 tsk friskpresset citronsaft

½ tsk ostindisk karry

¾ tsk groft salt

friskkværnet peber

150 g kold, kogt kylling

1 porre i tynde ringe (ca. 50 g)

1 gulerod i korte, tynde strimler (ca. 50 g)

2,5 dl vand

¼ tsk groft salt

Tilbehør:

1 liter blandede babysalatblade (ca. 100 g)

240 g ristet landbrød i skrå skiver

 

Salat: Rist mandlerne i en tør pande ved jævn varme og under omrøring ca. 3 min. eller til de er gyldne. Hak mandlerne groft.

Rør kvark sammen med mælk, citronsaft, karry, salt og peber.

Del kyllingekødet i mindre stykker og vend dem i salaten sammen med de ristede mandler.

Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kom porrer og gulerødder i kogende vand tilsat salt og kog dem ved kraftig varme i ca. 1 min.

Hæld grønsagerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

 

Ved serveringen: Rør salaten op og anret den på tallerkener sammen med grønsager, salat og ristet brød.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her