Logo

Tyrkisk youghurt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. kyllinge lår

Marinade:
2 spsk kommen
1 spsk rosen paprika
1 rødløg
4 fed hvidløg
saft af en citron
2 dl youghurt

Blend rød- og hvidløg.
Brænd kommen og paproka af og knus det.
Rør alle ingredienserne sammen og mariner kyllingstykkerne i køleskabet i 24 timer.
Udben evt lårene inden marinering og kog en fond på benene. Kyllingestykkerne steges i ovn ell. på grill.
Serveres med cous-cous kogt på hønsefonden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her