Logo

Smørhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
375 g smør eller margarine
1 spsk sukker
75 g gær
1 tsk salt
2 dl sødmælk

Fyld
100 g smør eller margarine
100 g sukker
30 g finthakkede mandler eller mandelessens

Melet sigtes med sukker og salt, fedtstoffet smuldres i, og gæren som er udrørt i den kolde væske, tilsættes.
Dejen stilles til hævning ca 1 ½ time, hvorefter den deles i 3 dele.
Hver af disse udrulles i en rund plade, der igen deles 12 trekanter.
Trekanterne rulles nu samme fra den bredeste side, hvorpå der er lagt lidt af fyldet.
Formes til horn, der stilles på en smurt plade.
Efterhæves, pensles og bages i god varm ovn ca 15 minutter
Marcipan kan anvendes som fyld i stedet for ovennævnte remonce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her