Logo

Italiensk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g kyllingebryst uden skind og ben
1 ½ tsk olivenolie
½-1 fed hvidløg
frisk eller tørret timian
frisk eller tørret oregano
frisk eller tørret salvie
frisk eller tørret rosmarin
½ knsp salt
½ knsp knust sort peber
½ dl tør hvidvin
1 dl hakkede tomater
1 tsk hakket frisk basilikum + lidt blade til pynt
 
Brun kyllingen i olien.
Tilsæt presset hvidløg og krydderier.
Hæld vin og tomater ved og lad retten simre ved svag varme ca. 20 min.
Server med pasta og basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her