Logo

Indonesisk kød med ris - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprog er ikke nogen hindring, indonesisk carry er lækker mad, også for danskere - bestem selv hvor stærk retten skal være - prøv her hvis du tør...

Spis noget godt i aften

 

200 g naturris

400 g svinemørbrad (må gerne være dansk)

2 gulerødder

1 porre

2 spsk solsikkeolie

sojasauce. peber, karry

*

A. Kog naturrisene i saltet vand i 35-40 min.

B. Skræl gulerødderne, skyl porren og skær det hele i strimler.

C. Varm olien op og brun kødet.

Tilsæt gulerødder og porre.

Hæld 2 dl vand ved og lad det simre under låg i 15 min.

Krydr med sojasauce, peber og karry og server ris til.

 

Pr portion 1661/397 kJ/kcal.·25 g protein. 13 g fedt. 38 g kulhydrat. 3 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her