Logo

Kogt bov med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinebov
vand
1 bouillonterning
¼ tsk salt

Karrysauce:
25 g margarine
1-2 tsk karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk hvedemel
4 dl lys suppe
salt
1 dl fløde

Svinebov dækkes med kogende vand, tilsat 1 bouillonterning og ¼ tsk salt. Kogetid: ca. 1 time. Bovstykket kan også letsprænges. Kødet koges da i vand uden salt. Kødet skæres i skiver og anrettes med løse ris og karrysauce.

Karrysauce:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her