Logo

Solbær- og havresnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g havregryn
100 g hvedemel
125 g farin
¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
revet skal af 1 citron
125 g smør
 
Fyld:
300 g solbær
1 spsk citronsaft
125 g sukker
1 spsk Maizena
 
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt fintrevet citronskal.
Smelt smørret og rør det i dejen.
Tryk halvdelen af dejen ud i en lille bradepande (ca. 20x30 cm.) foret med bagepapir.
Forbag bunden ca. 12 min. ved 175°C.
Bland de skyllede og ribbede solbær sammen med citronsaft.
Bland sukker og Maizena og vend det sammen med bærrene.
Hæld fyldet på den forbagte bund og smuldr resten af dejen over fyldet.
Sæt bradepanden tilbage i ovnen i ca. 30 min. til overfladen er gylden. Lad kagen afkøle i formen.
Løft den op af formen ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her