Logo

Kalkunschnitzel sennepspaneret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 kalkunschnitzler
150 g spaghetti
2 spsk dijon sennep
½ dl hvedemel
1 agurk
1 spsk hvid balsamicoeddike
frisk basilikum
lidt sukker
olivenolie
salt og peber

Drys kødet med salt og peber. Smør sennep på begge sider og vend kødet i hvedemel. Steg kødet i ca. 5 minutter på hver side i smør og olie. Skær agurken i tynde skiver og drys med 2 tsk salt. Lad trække 5 minutter, "massér" agurkerne bløde og skyl saltet fra. Vend agurk med balsamico smagt til med lidt sukker, lidt olie og basilikum og server til schnitzler og nykogt pasta.

Salt trækker vandet fra den sprøde agurk og får den at blive helt blød.
Prøv med tynde skiver courgette næste gang.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her