Logo

Skinke og melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

100 g parmaskinke i tynde skiver
1 moden honningmelon

En klassiker i hele verden, forudsat at skinken og melonen er af den bedste kvalitet.

Melonen skrælles og tømmes for kerner og skæres i både. Eller man kan lave kugler med et dertil indrettet redskab. På hver tallerken arrangeres stykker eller kugler af melon med skinke over eller under. Det er vigtigt, at melonen er kølig, og at den skrælles lige før servering, og ligeledes er det vigtigt, at skinkeskiverne lægges på melonen umiddelbart inden servering. Man kan lægge isterninger på melonen, hvis den ikke er kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her