Logo

Raclette à la pizza 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 mellemstore tomater
3 mellemstore løg
3 fed hvidløg
3 grønne peberfrugter
1-2 små friske chilipeber
100 g champignon
1 bdt frisk basilikum
12 skiver toastbrød
200 g pecorino ost
200 g salami i tynde skiver
12 ansjoser
200 g sorte oliven
1 dl olivenolie
salt, hvid peber
  
Tomaterne skylles, renses og skæres i skiver.
Løgene og hvidløgsfedene pilles, løgene skives, og hvidløgsfedene hakkes fint.
Peberfrugterne og chilipeberne skylles, halveres, renses og skæres i
tynde strimler.
Champignonerne renses og skives.
Basilikumen skylles, trykkes fri for væde, og bladene plukkes af.
Toastbrødet ristes oven på raclette-grillen.
Osten skæres i små tern.
Salamiskiverne sættes på bordet sammen med ansjoserne, oliven og de
øvrige ingredienser.
 
Alle der deltager i måltidet blander nu deres eget pizzafyld, drysser lidt osteterninger over, drypper evt. en smule olie øverst og bager sin portion
i raclette-grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her