Logo

Kuvertflutes med hasselnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
31/2 dl kærnemælk
50 g smør
2 spsk lys sirup
1 spsk salt
40 g hasselnøddeflager
100 g sigtemel
350 g hvedemel

Pensling:
1 æg
2 spsk fløde

Kærnemælken varmes langsomt op sammen med smørret, til blandingen er håndvarm.
Kom siruppen i og hæld dette over gæren, som er smuldret i en skål. Rør til gæren er opløst.
Bland salt og hasselnøddeflager sammen med melsorterne og rør i gærmassen.
Ælt dejen, til den er let og lind. Stil dejen til hævning i 30 minutter. Slå dejen godt sammen og rul den til en lang pølse, der skæres ud på skrå i passende stykker.
Læg brødene på en bageplade og skær et skråt snit på toppen.
Lad brødene hæve i 15 minutter.
Æg og fløde piskes sammen og pensles på brødene, som bages på midterste rille i ovnen ved 200° i 18 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her