Logo

Ovnbagt torsk med sennep og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagt torsk med sennep og estragon


Vi har givet et par stykker frisk torskefilet en kappe af krydderurterasp, som både giver fisken smag og holder den saftig.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 10 min.

#

350 g torskefilet

salt og peber

1 tsk dijonsennep

smør til fadet

 

Brødkrummeblanding:

1-2 skiver lyst brød uden skorpe

1 spsk friskhakket estragon

1 tsk fintrevet citronskal

10 g smør

salt og peber

*

Hak brød krumme, estragon og citronskal sammen, og tilsæt smeltet smør, salt og peber.

Del torsken i 4 stykker, og læg dem evt. dobbelt, hvis de er tynde.

Læg dem i et ovnfast fad smurt med smør eller foret med bagepapir.

Krydr fisken med salt og peber, og pensl med sennep.

 

Pres brødkrummeblandingen fast på fisken, og bag den i ovnen ved 225 °C i ca. 10 min.

Server fx med ovnbagte rødbeder.

 

Tips: Erstat evt. estragon med dild eller persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her