Logo

Æggekage med grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g frossen hakket grønkål i kugler
1 dl sødmælk
3 kartofler
1 løg
1 peberfrugt
1 spsk smør
4 bægrepasteuriserede hele æg uden skal
2 spsk kartoffelmel
500 g tomater

Varm grønkål op i letmælk. Tag gryden af. Skær kartofler og løg i terninger.
Skær peberfrugt i strimler.
Steg kartofler og løg i smør ca. 5 min. på en teflonpande.
Tilsæt peberfrugt.
Pisk æggene med grønkål, mælk, kartoffelmel, 1 tsk salt og ¼ tsk peber.
Hæld æggemassen ved kartoflerne og steg æggekagen ved jævn varme til æggemassen er stivnet ca. 10 min.
Løft lidt i æggekagen, så det flydende kommer ned til bunden.
Pynt æggekagen med tomatskiver, server resten til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her