Logo

Upside down cake fra USA

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Upside down cake fra USA

 

Dej: 1 æg

85 g sukker

1 spsk reven skal fra en citron

80 g hvedemel

½ dl fløde

ca. 50 g smeltet smør

40 g smør til formen

1 dl rørsukker

1 dåse ananas i skiver

cocktail bær

 

En springform med ca. 20 cm i diameter smøres med smør i bunden og drysses dernæst med rørsukkeret.

Ananasski­verne fordeles i bunden, og cocktailbær kommes i hullerne.

Dejen røres sammen ved at piske æg og sukker sammen og blande den med reven skal af en citron.

Mel og bagepulver røres skiftevis i med fløden.

Til sidst røres det smeltede, afkø­lede smør i.

Hæld forsigtigt dejen over ananasskiverne.

Bag kagen i ca. 25 mi­nutter ved 175°C.

Vend den bagte kage ud på et fad og dryp den evt. med lidt ananassaft.

Server flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
15702-03-2014 20:20:46 Rikke
Der bliver ikke ret meget dej! Jeg anbefaler at lave i hvert fald dej x 3 - 4 stykker! Og der står ikke hvor meget bagepulver der skal i....? Men den smager godt :)

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her