Logo

Gissau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gissau

500 g hakket oksekød

2 skalotteløg

2 spsk smør eller margarine

1 lille hvidkål - ca. 800 g

1 gulerod

2 dl langkornede ris

1½ tsk karry

1½ tsk rosenpa­prika

1 bouillonterning

salt

2 spsk koncentreret tomatpuré

Tilbehør: groft rugbrød

*

Svits kødet og de hakkede løg godt i smør eller margarine og tilsæt finskåret hvidkål og skive/terningskåret gulerod.

Rør om og drys risen i gryden.

Tilsæt karry og ro­senpaprika og spæd med 3 dl kogende vand, tilsat 1 bouillonter­ning. Læg låg over og lad retten stå for svag varme i ca. 35 minutter.

Tilsæt om nødvendigt lidt mere vand.

Smag til med salt og rør to­matpuré i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her