Logo

Appelsiner à la Hans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk appelsin
30 g cashew nødder
20 g smør
2 stk æggeblommer
2 spsk hvidvin
3 tsk sukker
lidt citronsaft

Skræl appelsinen med en kniv, sørg for at få alle hvide hinder skåret væk. Skær skiver af appelsinen og læg dem på et lille fad eller en tallerken. Rist nødderne lysebrune i lidt smør, rør i dem konstant så de ikke bliver brændte på nogen af siderne. Drys nødderne over appelsinskiverne. Pisk æggeblommerne over vandbad med hvidvin, sukker og lidt citronsaft. Pisk konstant til en tyk, luftig og lækker sabayonne. Pas på den ikke bliver for varm så æggene koagulerer.

Anretning:
Hæld sabayonnen over appelsineskiverne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her