Logo

Marineret dådyrsteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 steaks á ca. 250 g (af køllen)
4 tomater
4 løg 
 
Marinade:
1 citron
1 fed hvidløg
5 spsk olie
1 tsk estragon
1 tsk rosmarin
1 tsk paprika
salt og peber
 

Dådyrsteak:
Marinaden blandes og røres sammen i en skål.
Kødstykkerne marines natten over.
Kødstykkerne tages op af marinaden og tørres af.
Grilles i dobbelt alufolie i 5-10 minutter alt efter tykkelse.
 

Grillstegt tomat:
Skyld de 4 tomater.
Fjern stilken, rids et kryds i toppen, og læg en klat smør på.
Krydr med en krydderiblanding af estragon, rosmarin, salt og paprika (skal også bruges til løgene).
Fold alufolie omkring tomaterne og steg på grill i ca. 20 minutter.
 

Grillstegt løg:
4 løg pilles, skylles og halveres.
En klat smør lægges på toppen, hvorefter det krydres som tomaterne. Steges i ca. 20 minutter på samme måde som tomaterne.
  

Tips: Både løg og tomater kan forsteges i ovn i 15 minutter ved 200°C.
Så varmes de blot på grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her