Logo

Skinkeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
225 g hvedemel
35 g gær
2 tsk salt
3-4 spsk hakket skinke
4-5 spsk hakket purløg
1 ½ dl mælk
fløde eller æg til pensling

Smørret hakkes ud i melet, gæren smuldres i og blandes sammen med salt, skinke og purløg, og til sidst hældes lunken mælk i.
Dejen æltes og formes til ca. 14 boller, der lægges på bageplade og hæver lunt i 20-30 minutter.
Pensles med fløde og bages midt i ovnene i 10 minutter ved 225ºC.

Tips: Skinkebollerne er også dejlige til en skovtur og egner sig til
frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her