Logo

Jordbær-pære Charlotte kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10 personer)
 
1 portion pærekonditorcreme 
2 portioner amerikanske bisquit 
⅔ portion italienske marengs
8 dl piskefløde
2 ½ dl sirup
2 dl pærelikør
9 husblas
2 ½ dl jordbær i tern
5 dl hindbær­pure.
 
1. Amerikanske bisquit bages - beklædes i 27 cm spring­forme (kun i kanten).
2. Fremstil pærecremen og stil den til afkøling.
3. Lav marengs og stil på køl.
4. Pisk fløden og stilles på køl.
5. Bland likør og sirup sam­men.
6. Pensl bisquiten med sirup­likør.
7. Sæt husblas i blød.
8. Lun siruplikøren. Smelt husblassen i dette.
9. Med piskeris blandes marengs op i den piskede fløde (forsigtigt).
Bland pærecremen i, tilsæt likør­husblas blandingen.
10. Fyld springformene ¼ - tilsæt ½ portion pære/jord­bær i tern - dæk med mere creme.
Tilsæt resten af frug­ten, tilsidst resten af cremen.
11. Kagen sættes på køl i ca. 5 timer.
12. Serveres med hindbær­puré.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her