Logo

Fisk og pasta i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk og pasta i fad

 

Pasta i ovnen kan være andet end lasagne. Prøv denne pastaret med rødspætte, friske krydderurter og citron.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 10 min.

#

Krydderurtesauce:

1 bundt persille

1 bundt purløg

6 dl mælk

3 spsk hvedemel

1 citron (øko)

salt og peber

 

Pasta og fyld:

400 g pasta (skruer eller penne)

500 g rødspættefilet

300 g spinat

500 g cherrytomater

100 g revet mozzarella

*

Skyl krydderurterne, og blend dem med 2 dl mælk.

Pisk resten af mælken sammen med melet i en gryde.

Kog det op under omrøring, og lad saucen simre ved svag varme i 5 min.

Tilsæt krydderurtemælken, og kog igen op.

Tænd ovnen på 220 °C plus grill, hvis din ovn kan.

Kog pastaen i letsaltet vand efter pakkens anvisning minus 1 minut.

Dryp pastaen af i en sigte.

Skær rødspættefileterne i brede strimler.

Skyl og tør spinaten.

Skyl tomaterne, og halver dem.

Vend forsigtigt spinat, fisk, tomater og pasta i den varme krydderurtesauce.

Smag til med fintrevet citronskal, salt og peber. Kom det hele i et stort ovnfast fad.

Drys mozzarella på toppen, og bag retten i ca. 10 min, til osten er smeltet og let gyldenbrun.

Server retten rygende varm.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her